До новин

У Києві відбудеться конференція «Управління проблемною заборгованістю. Інновації 2022»

22 грудня, 2021
Події
У Києві відбудеться конференція «Управління проблемною заборгованістю. Інновації 2022»

Портал «Банкрутство & Ліквідація» виступає інформаційним партнером XII Конференції «Управління проблемною заборгованістю. Інновації 2022», яка відбудеться 17 березня в Києві.

Формат події offline + online. За словами організаторів, конференція буде корисна керівникам підрозділів по роботі з проблемною заборгованістю, директорам юридичних департаментів, кредитних департаментів, керівникам служб безпеки, керівникам колекторських, страхових та юридичних компаній, кредитним бюро, а також тим, кому цікаві питання конференції.

Програма конференції традиційно складається з кількох актуальних тематичних блоків:

Сесія 1 – стратегічна. На ній будуть розглянуті останні законодавчі ініціативи та зміни у сфері управління проблемною заборгованістю.

Сесія 2 – інноваційна. В рамках цього тематичного блоку можна дізнатися про те, які є інновації та нові технології у сфері роботи з боржниками, використання штучного інтелекту, Big Data, технологій кредитного скорингу та управління взаємовідносинами з клієнтами.

Сесія 3 – практична. На цій сесії традиційно будуть представлені практичні кейси від провідних банків та МФО у сфері стягнення проблемної заборгованості та підвищення ефективності служби collection.

У межах програми пройде панельна дискусія “Як адаптувати службу коллекшн під зміни та виклики часу” та завершальний business battle “Повертаємо борги на стадії 90+”.

Практична спрямованість конференції, дискусії, обмін досвідом з колегами гарантує отримання корисної та актуальної інформації для успішного вирішення питань, пов'язаних з ефективним управлінням кредитним портфелем та зниженням рівня простроченої заборгованості.

Програма, реєстрація, оновлення за посиланням.

Коментарі
Додати коментар