До новин

"Полтаваобленерго" відсудило в "Енергоринка" 230 мільйонів

28 грудня, 2021
Резонансні справи
"Полтаваобленерго" відсудило в "Енергоринка" 230 мільйонів

30 листопада Північний апеляційний госпсуд відмовився задовольнити апеляційну скаргу держпідприємства "Енергоринок" та залишив без змін рішення Госпсуду Києва, яким було задоволено позов “Полтаваобленерго” та стягнуто з ДП “Енергоринок” 229,4 млн грн.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Finbalance.

Раніше Північний апеляційний госпсуд уже розглядав цю справу та 11 березня на вимогу ДП "Енергоринок" скасував рішення суду першої інстанції, проте 6 липня Верховний Суд задовольнив касаційну скаргу "Полтаваобленерго" й відправив цей спір на новий розгляд у Північний апеляційний госпсуд, який, власне, 30 листопада і виніс своє нове рішення.

Нагадаємо, "Полтаваобленерго" пов`язували з Ігорем Коломойським.

1 грудня Північний апеляційний госпсуд задовольнив апеляційну скаргу держпідприємства "Енергоринок" та скасував рішення Госпсуду Києва, яким було задоволено позов комунального підприємства "Київтеплоенерго" до "Енергоринку" та вирішено стягнути з відповідача на користь позивача 296,7 млн грн заборгованості за електроенергію.

Суд апеляційної інстанції прийняв нове рішення в цій справі й відмовився задовольнити позов "Київтеплоенерго" до "Енергоринку".

Коментарі
Додати коментар