До новин

Через пандемію збанкрутував найстаріший паб Британії

09 лютого, 2022
Банкрутство підприємств
Через пандемію збанкрутував найстаріший паб Британії

Через пандемію коронавірусу збанкрутував найстаріший паб Великої Британії Ye Olde Fighting Cocks, що в перекладі означає "Старі бойові півні". Вважається, що заклад працював з 793 року.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на УНІАН.

Через коронавірусні обмеження, які вплинули на потік туристів в країні, власник пабу був змушений передати заклад у зовнішнє управління.

Господар пабу Крісто Тофаллі поскаржився на підвищення податкових ставок - у поєднанні з обмеженнями коронавірусної пандемії вони вчинили "руйнівний вплив" на його бізнес.

"Разом з командою ми робили все, щоб паб продовжував роботу. Але останні два роки стали безпрецедентними для нашої індустрії і перемогли нас усіх, хто щосили намагався продовжувати роботу цього закладу і в майбутньому", - йдеться в заяві господаря.

Він подякував всіх лояльним співробітникам, відвідувачам пабу, особливо постійним, а також іноземним клієнтам, групам і музикантам, які грали в закладі і підтримували бізнес.

Паб розташований у місті Сент-Олбансе графства Хартфордшир, що недалеко від Лондона. Вважається, що заклад працює вже понад 1200 років, а в нинішньому вигляді будівля з'явилася в 1539 році. Свою нинішню назву воно отримало завдяки півнячим боям, що проводилися там на початку XIX століття.

Паб зміг пережити війни та епідемії чуми, проте з пандемією коронавірусу впоратися не зміг. Заклад також внесли до Книги рекордів Гіннесса як найстаріший паб в Англії, проте це твердження оскаржується.

Коментарі
Додати коментар