До новин

Білоруська "дочка" Дельта Банку отримала тимчасову адміністрацію

13 березня, 2015
Банкрутство фінустанов
Білоруська "дочка" Дельта Банку отримала тимчасову адміністрацію

Правління Національного банку Республіки Білорусь 12 березня 2015 року вирішило ввести тимчасову адміністрацію до ЗАТ "Дельта Банк".

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Національного банку Республіки Білорусь.

Білоруський регулятор зазначає, що такі дії здійснені на підставі аналізу показників поточної діяльності білоруської "дочки" українського Дельта Банку на тлі визнання материнської фінустанови неплатоспроможною.

"Введення тимчасової адміністрації в ЗАТ "Дельта Банк" спрямоване на зниження ризиків формування передумов для створення стану, загрозливого інтересам вкладників та інших кредиторів цього білоруського банку", - йдеться у повідомленні НБРБ.

Повноваження правління білоруського Дельта Банку призупинені на період дії тимчасової адміністрації.

Керівником тимчасової призначений Олександр Педько. Йому доручено вжити функції виконавчого органу банку і сформувати склад тимчасової адміністрації.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ 2 березня 2015 року визнав неплатоспроможною одну з найбільших фінустанов України - Дельта Банк, що належить відомому українському бізнесмену Миколі Лагуну.

Джерело фото: 5min.by

Коментарі
Додати коментар