До новин

Відновились виплати вкладникам збанкрутілого банку «Фінанси та кредит»

24 грудня, 2015
Банкрутство фінустанов
Відновились виплати вкладникам збанкрутілого банку «Фінанси та кредит»

Фонд гарантування вкладів фізосіб з 23 грудня 2015 року відновив виплати вкладникам банку «Фінанси та кредит».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду.

«Для отримання коштів вкладники Публічного акціонерного товариства «Банк «Фінанси та кредит» з 23 грудня 2015 року до 3 лютого 2016 року включно можуть звертатись до установ банків-агентів Фонду: АТ «Ощадбанк», ПАТ «Альфа-банк», ПАТ «Південний» та ПАТ «ПУМБ», - йдеться у повідомленні прес-служби.

Як зазначається, відшкодування вкладникам «Фінанси та кредит», які з будь-яких причин не звернуться до банку-агенту Фонду в період з 23 грудня до 3 лютого 2016 року, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Як відомо, Нацбанк України 17 грудня 2015 року за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізосіб прийняв постанову № 898 про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ «Банк «Фінанси та Кредит».

Нагадаємо, акціонерами фінустанови є ТОВ «Асканія» (45,92%), ПрАТ F & C Realty (41,58%), ТОВ «Індастріал констракшн» (6,78%), асновним бенефіціаром «Фінанси та Кредит» є позафракційний депутат Верховної Ради Костянтин Жеваго.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у ФГВ раніше заявляли, що банк «Фінанси та Кредит» можна було врятувати від банкрутства.

Коментарі
Додати коментар