До новин

Новий керівник житомирського «НДІ радіосистем» збирається вивести підприємство з банкрутства

02 лютого, 2016
Санація
Новий керівник житомирського «НДІ радіосистем» збирається вивести підприємство з банкрутства

В Житомирському науково-дослідному інституті радіосистем з'явився новий керівник, який планує вивести підприємство зі стану банкрутства і запустити його роботу.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від Житомира Борислав Розенблат, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Стосовно реанімації нашого Житомирского НДІ «Радіосистем» повідомляю про призначення т.в.о. Директора інститута Амосова Олега Євгеновича. Вітаю з призначенням, та сподіваюсь на плідну роботу по відновленню обороноздатності нашої країни та створенню військово наукового кластеру по виробництву високотехнологічного озброєння», - написав нардеп.

Новий керівник НДІ Амосов до призначення працював в концерні «Техвоєнсервіс» Міністерства оборони України.

«Мені треба вивести підприємство зі стану банкрутства і запустити його роботу», - зазначив щойно призначений очільник НДІ.

Нагадаємо, державне підприємство «Науково-дослідний інститут радіосистем» в Житомирі було створено у 1984 році як філію Донецького НДІ комплексної автоматизації. З 2005 року фінансування оборонних замовлень припинилося і Житомирський інститут радіосистем опинився на межі виживання.

Коментарі
Додати коментар