До новин

Санаторами "АТЕКу" хочуть стати кіровоградські бізнесмени Табалов та Штутман

25 березня, 2015
Санація
Санаторами "АТЕКу" хочуть стати кіровоградські бізнесмени Табалов та Штутман

Черкаський хлібокомбінат і кіровоградський завод з виробництва сільськогосптехніки "Червона зірка" оголосили про намір стати санаторами київського заводу "АТЕК".

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на "ДС".

Компанія Валерія Кришталя та Євгена Казьміна "КВВ Груп", що займається збором металобрухту, та ізраїльська SI Group Consort Ltd Іллі Марчевського отримали нових суперників у боротьбі за активи київського екскаваторного заводу "АТЕК".

Про свій намір стати санаторами цього підприємства офіційно оголосили Черкаський хлібокомбінат і кіровоградський завод з виробництва сільськогосподарської техніки "Червона зірка".

Обидва підприємства контролюються впливовими бізнесменами з Кіровограда: хлібокомбінат входить в орбіту депутата Ради минулого скликання Олександра Табалова, а "Червона зірка" - у сферу впливу підприємця Павла Штутмана.

Їх мета, як і в інших претендентів, - отримати доступ до активів заводу, головним з яких є столична земельна ділянка площею 28 га біля станції метро "Святошин".

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд прийняв рішення про введення процедури санації у ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод".

Джерело фото: socportal.info

Коментарі
Додати коментар