До новин

«Укрнафта» розпочала процес реструктуризації

27 квітня, 2016
Санація
«Укрнафта» розпочала процес реструктуризації

У центральному офісі ПАТ «Укрнафта» розпочався процес реструктуризації з метою підвищення ефективності роботи компанії і оптимізації організаційних процесів.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу компанії.

«Укрнафта» фокусується на створенні сучасної системи управління, яка буде відповідати європейським стандартам. Нова структура націлена на поліпшення ефективності управління компанією. Це допоможе спростити організаційну систему і поліпшити взаємодію всередині компанії», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, рішення було прийнято після аналізу всіх організаційних процесів. Існуюча модель управління не відповідає сучасним вимогам: відсутня чітка схема взаємодії між підрозділами, що призводить до дублювання певних функцій і обов'язків.

«Зміни торкнуться насамперед підрозділів апарату управління, пов'язаних із видобутком і переробкою вуглеводнів, системи закупівель, охорони праці, тощо. Згодом зміни торкнуться всіх структурних підрозділів «Укрнафти», - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, ці зміни дозволять «Укрнафті» стати сильною і конкурентною компанією, підвищити ефективність і мотивацію персоналу.

«Реструктуризація спрямована на викорінення бюрократії, модернізацію процесів, що своєю чергою скоротить кількість неефективних операцій, підвищить швидкість взаємодії команди і прийняття рішень. Також зміни передбачають заохочення ініціатив співробітників і впровадження нової системи матеріальних і нематеріальних винагород, заснованих на результатах роботи кожного співробітника», - заявили у компанії.

«Зміни торкнуться всіх підрозділів центрального офісу. Вони безсумнівно дозволять «Укрнафті» вийти на новий рівень. Деякі скорочення будуть неминучі, що призведе до зменшення штату, - сказав голова правління ПАТ «Укрнафта» Марк Роллінс.

Нагадаємо, що заборгованість ПАТ «Укрнафта» перед державним бюджетом за станом на 1 січня 2016 року становить 10,4 млрд гривень.

Коментарі
Додати коментар