До новин

У Росії підтвердили продаж проблемного ХТЗ Ярославському

10 травня, 2016
Санація
У Росії підтвердили продаж проблемного ХТЗ Ярославському

ПАТ «Харківський тракторний завод» справді знову повернувся під контроль Олександра Ярославського. Наприкінці квітня він придбав контрольний пакет (62,44 %) акцій ХТЗ. Цю інформацію підтвердили у ВАТ «Російські машини» Олега Дерипаски.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на інформацію, розміщену на офіційному сайті підприємства.

«У зв'язку з появою в низці українських ЗМІ інформації, що не має жодних підстав, «Російські машини» вважають важливим зробити таку заяву: група «Російські машини» не є акціонером Харківського тракторного заводу й не бере жодної участі в управлінні цим підприємством», - запевнили в російському ВАТ.

Офіційна заява росіян була оприлюднена після виходу матеріалу на  інтернет-порталі «Капитал». У статті припускається, що придбання Ярославським ХТЗ є способом уникнути націоналізації підприємства, що доведене колишнім власником (Олег Дерипаска) до межі банкрутства.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, новий власник обіцяє рятувати Харківський тракторний завод від банкрутства.

Коментарі
Додати коментар