До новин

Держава продає готельний комплекс Брокбізнесбанку

14 червня, 2016
Банкрутство фінустанов
Держава продає готельний комплекс Брокбізнесбанку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж одним лотом готельно-ресторанний комплекс із сауною, літнім кафе та землею під кемпінг за 3 млн грн у Стрийському районі Львівської області. Активи перебувають у власності АТ «Брокбізнесбанк».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Усі об’єкти розташовані поруч і разом утворюють єдиний комплекс для відпочинку.

Перший об’єкт – незавершене будівництво кафе-готелю, загальною площею понад 860 м2. Стан готовності будівлі – 96 %. Розміщується майбутній готель за адресою: Львівська область, Стрийський район, с. Конюхівка, вул Озерна, 2.

По вул. Озерна, 3 знаходиться виставлена на продаж баня-сауна, площею 394 м2. Стан її готовності - 94%. Літнє кафе, площею 88 м2, зведене уже на 87%.

Разом із недобудовами на торги виставляються і земельні ділянки: понад 2,28 гектари земель громадської забудови для будівництва та обслуговування кемпінгу на вул. Озерній та ще 0,12 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Шевченка.

Дані активи виставляються на аукціон єдиним лотом зі стартовою ціною 3,09 млн грн. Торги відбудуться 22 червня о 10 годині на електронному майданчику Української універсальної біржі. Прийом заяв на участь в аукціоні проводиться за адресою м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 55, к. 413 та закінчується 17 червня о 17 годині.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ і ФГВФО уклали таємну угоду про монополізацію торгівлі майном збанкрутілих банків.

Коментарі
Додати коментар