До новин

В НБУ та ФГВФО вислухали скарги вкладників «Михайлівського»

17 червня, 2016
Банкрутство фінустанов
В НБУ та ФГВФО вислухали скарги вкладників «Михайлівського»

Представники Національного банку України та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб зустрілися з учасниками мітингу для обговорення питань щодо неплатоспроможного ПАТ «Михайлівський» і пов’язаного з цим банком ТОВ «Інвестиційно-розрахунковий центр».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Нацбанку.

З боку НБУ та ФГВФО на зустрічі були присутні перший заступник Голови Національного банку Яков Смолій, заступник Голови Катерина Рожкова, директор юридичного департаменту ФГВФО Віктор Новіков та тимчасовий адміністратор ПАТ «Банк Михайлівський» Юрій Ірклієнко.

«Представники НБУ та Фонду на зустрічі пояснили ситуацію з ПАТ «Банк Михайлівський» та вислухали пропозиції громадян. На даний момент співробітники Фонду вивчають ситуацію щодо дійсності договорів, укладених в останні дні роботи банку. Відшкодування гарантійної суми коштів за вкладами фізичних осіб у цьому банку будуть здійснюватися виключно в рамках діючого законодавства», - наголосили в НБУ.

Нагадаємо, Національний банк України надіслав правоохоронним органам листа щодо діяльності ПАТ «Банк Михайлівський», яка може свідчити про наявність в діях керівників банку ознак організованої злочинності.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, продовжено дію тимчасової адміністрацію в банку «Михайлівський».

Коментарі
Додати коментар