До новин

Вихід з кризи: «Південмаш» переорієнтовується на Китай на Південну Корею

13 липня, 2016
Санація
Вихід з кризи: «Південмаш» переорієнтовується на Китай на Південну Корею

Держпідприємство «Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова» буде виготовляти продукцію для східних країн.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі підприємства.

Представники «Південмашу» здійснили ряд зустрічей з представниками підприємств Китайської Народної Республіки та Південної Кореї.

Бізнес-зустріч у Пекіні була організована за підтримки посольства України в КНР. Були проведені переговори з представниками компаній Thunder Sky Energy Group, Tianjin Lishen Battery, BYD.

«Під час переговорів з вищеозначеними компаніями, учасниками зустрічі обговорювалися створення потужностей для виготовлення літій-іонних акумуляторів для електричних машин і механізмів; забезпечення додаткового завантаження виробничих потужностей підприємства замовленнями з виробництва електротранспорту, електричних будівельних механізмів і комплектуючих для електричних машин», - зазначили у прес-службі.

А в ході двосторонньої технічної наради, що відбулася в місті Теджон (Південна Корея), з представниками Корейського Аерокосмічного Дослідницького Інституту (КАРІ) були порушені питання щодо потенційної спільної співпраці у створенні українсько-корейських проектів в галузі ракетно-космічної техніки.

З боку «Південмашу» стоїть завдання, завантажити виробничі потужності підприємства замовленнями КАРІ і залучити інвестиції для створення нових зразків ракетно-космічної техніки.

«За результатами двосторонніх переговорів з представниками компаній Східної Азії планується подальша співпраця в галузі цивільної продукції і ракетно-космічної техніки», - додали у прес-службі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Південмаш» через мільярдний збиток подав позов проти податкової.

Коментарі
Додати коментар