До новин

Продовжено виплати вкладникам збанкрутілого банку «Юнісон»

02 листопада, 2016
Банкрутство фінустанов
Продовжено виплати вкладникам збанкрутілого банку «Юнісон»

З 24 жовтня 2016 року ПАТ «Банк «Юнісон» почав виплачувати кошти вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 30 вересня 2016 року включно, а також продовжує виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився раніше, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Як зазначається, виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Вклади в іноземній валюті перераховуються в національну валюту України за офіційним курсом гривні, встановленим Національним банком України до іноземних валют на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації фінустанови (28 квітня 2016 року).

Виплати коштів здійснюються через відділення ПАТ «Банк «Юнісон».

Нагадаємо, з огляду на рішення Черкаського райсуду заборонити ліквідацію банку «Юнісон» (Київ) Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив повноваження свого тимчасового адміністратора у цій фінустанові.

Коментарі
Додати коментар