До новин

Кредит великої транспортної компанії перед банком-банкрутом піде з молотка

04 листопада, 2016
Банкрутство фінустанов
Кредит великої транспортної компанії перед банком-банкрутом піде з молотка

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом, що перебуває на балансі АТ «Банк «Фінанси та кредит».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

30 листопада відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано 173 одиниці вантажного транспорту (авто та причепи).

Компанія-позичальник є відомим гравцем на ринку вантажних транспортних перевезень та експедиторських послуг України. На торги актив виставляється уперше. Стартова ціна лоту – 76,54 млн грн. 

Згідно з інформацією з Єдиного державного реєстру, позичальник не перебуває в стані припинення і веде активну господарську діяльність у сферах складських, експедиторських та транспортних послуг, вантажних автомобільних перевезень.

У сфері транспортних перевезень позичальник працює з 2003 року і за цей час став однією із найкращих компаній ринку. Попри це, станом на 1 вересня 2016 року, заборгованість за кредитом (тіло плюс відсотки) сягнула 117,75 млн грн.

У  забезпечення за договором передано корпоративні права юридичної особи, фінансові поруки фізичних осіб та 173 одиниці автотранспорту. А саме: 77 напівпричепів WIELTON,  92 сідлових тягачів SCANIA,  2 автомобілі Ford Transit, 2 автомобілі Volkswagen Caddy, що територіально зберігаються у населених пунктах Дніпропетровської області. Детальніша інформація про лот – за посиланням.

Заявки на участь в аукціоні приймаються до 15:00 28 листопада. Ознайомитися із матеріалами кредитної справи потенційний покупець може у кімнаті даних після підписання договору про конфіденційність.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Генпрокуратура викрила шахраїв, що виводили активи з банку «Фінанси та Кредит».

Коментарі
Додати коментар