До новин

Страхові компанії «Згода» та «Аврора» пішли в небуття

08 листопада, 2016
Банкрутство фінустанов
Страхові компанії «Згода» та «Аврора» пішли в небуття

Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері ринку фінансових послуг, виключила дві ризикові страхові компанії - ЗАТ «СК «Аврора» та ПРАТ «СК «Згода» з Державного реєстру фінансових установ та анулювала свідоцтва про їх реєстрацію.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідне рішення регулятора.

Згідно з оприлюдненими на сайті комісії розпорядженням від 3 листопада 2016 року, стало причиною анулювання ліцензій компаній не здійснення страхової діяльності.

Нацкомісія рішеннями від 29 вересня 2016 року анулювала ліцензії компаній у зв'язку з відсутністю за їх місцезнаходженням осіб, уповноважених представляти їх інтереси під час проведення позапланової перевірки.

СК «Аврора» була зареєстрована в 2004 році. За даними Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України, станом на другий квартал 2016 року ТОВ «Смарт Банкінг Консалтинг» було власником 99,98% акцій компанії. Статутний капітал страховика - 8 млн грн.

СК «Згода» працювала з 2006 року.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, стахова компанія «Гарант-Лайф» ігнорує свої зобов'язання, регулятор проводить перевірку.

Коментарі
Додати коментар