До новин

Банкрутство Дрогобицького заводу автокранів відміняється

14 листопада, 2016
Санація
Банкрутство Дрогобицького заводу автокранів відміняється

Вищий господарський суд України 9 листопада залишив без змін рішення Апеляційного господарського суду Львівської області, яким було скасовано ухвалу про відкриття провадження у справі про банкрутство ПАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі міськради Дрогобича.

На підприємстві з візитом побував міський голова Дрогобича Тарас Кучма, який оглянув приміщення та устаткування. Голова наглядової ради ПАТ «ДЗАК» Ігор Заліско розповів, що саме такого рішення очікувало керівництво заводу.

«9 листопада зупинено процес ліквідації підприємства», - зазначив Заліско.

Як запевнили міського голову, відтепер звільнених працівників поновлюватимуть на роботі. Обладнання з заводу нікуди не вивозять. Підприємство планує створити 400-500 робочих місць, а через 5-6 місяців вийти на рівень виробництва до 20 автокранів за місяць.

Від себе Тарас Кучма додав, що термін очікування владою якісних змін на ПАТ «ДЗАК» - 2-3 місяці. Міський голова запевнив, що готовий до співпраці та зацікавлені в тому, щоб на теренах міста відновив свою діяльність один з потужних промислових гігантів.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Смарт-Холдинг» створить на збанкрутілому ЧСЗ індустріальний парк.

Коментарі
Додати коментар