До новин

Через банкрутство банку без зарплатні залишились військові

21 квітня, 2015
Банкрутство фінустанов
Через банкрутство банку без зарплатні залишились військові

Військовослужбовці частини А-0853, що дислокується у місті Бар Вінницької області, залишилися без заробітної плати через банкрутство банку "Київська Русь".

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Vinbazar.com.

Як підкреслюється у повідомленні, солдати не можуть забрати не лише зароблені гроші, а й кошти за участь в антитерористичні операції.

Військова частина отримувала зарплатню через банк "Київська Русь". 19 березня він був визнаний неплатоспроможним.

Дехто з бійців дізналися про те, що рахунки із зарплатою "заморожені", перебуваючи на сході.

Сьогодні військовим зробили нові картки і вони отримують заробітню плату вже через державний "Ощадбанк". Але кошти, які залишилися в "Київській Русі", й досі недоступні.

На гарячій лінії банку повідомляють, що рішення про виплати варто чекати після 20 травня.

"Робота по поверненню коштів сьогодні триває, про цю ситуацію знають у Міністерстві оборони і допомагають її вирішувати. Проблема в тому, що в установу введена тимчасова адміністрація. За таких умов усі рахунки блокуються і проводиться перевірка. На початку травня вона має завершитися і гроші повернуть. Ми докладаємо усіх зусиль для цього", - розповів начальник фінансового відділу частини Ігор Мартинюк.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у банку "Київська Русь" також застрягли 240 млн гривень, виділені на зарплату шахтарям.

Коментарі
Додати коментар