До новин

Відновлено виплати вкладникам банку-банкрута «Фінанси та кредит»

29 листопада, 2016
Банкрутство фінустанов
Відновлено виплати вкладникам банку-банкрута «Фінанси та кредит»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 28 листопада 2016 року відновив виплати коштів вкладникам ПАТ «Банк «Фінанси та кредит».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду.

Для отримання коштів вкладники банку з 28 листопада 2016 року до 10 січня 2017 року включно можуть звертатись до установ банку-агенту Фонду - ПАТ «Південний».

Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до установ банку-агенту та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Генпрокуратура викрила шахраїв, що виводили активи з банку «Фінанси та Кредит».

Коментарі
Додати коментар