До новин

Правоохоронці зацікавилися топ-менеджерами збанкрутілої УСК «Гарант-Лайф»

02 грудня, 2016
Банкрутство фінустанов
Правоохоронці зацікавилися топ-менеджерами збанкрутілої УСК «Гарант-Лайф»

Служба безпеки України за результатами розгляду листа Нацкомфінпослуг про протиправну діяльність посадових осіб страхової компанії «Гарант-Лайф», що призвело до неплатоспроможності страховика, 11 листопада 2016 року зареєстровано кримінальне провадження.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Нацкомфінпослуг.

В даний час слідчим управлінням ГУ Національної поліції в Києві проводиться досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні. Прокуратурою Києва здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у зазначеному кримінальному провадженні.

Зазначається, що справу порушено на підставі листа Нацкомфінпослуг від 12 жовтня 2016 року про протиправну діяльність службових осіб УСК Гарант-Лайф, яка призвела до неплатоспроможності фінустанови і зробило неможливим отримання страхувальниками страхових виплат.

«На даний час, слідчим управлінням ГУ Національної поліції у м. Києві проводиться досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні. Прокуратурою м. Києва здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у даному кримінальному провадженні», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що власники компанії «Гарант-Лайф» зникли разом з грошима клієнтів, точна сума яких поки не відома.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, регулятор провів перевірку «Гарант-Лайф» через ігнорування компанією своїх зобов’язань.

Коментарі
Додати коментар