До новин

Почалися виплати вкладникам Кредитпромбанку

15 травня, 2015
Банкрутство фінустанов
Почалися виплати вкладникам Кредитпромбанку

З 15 травня 2015 року ПАТ «Кредитпромбанк» починає виплати коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився в період дії тимчасової адміністрації та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Виплати коштів будуть здійснюватися через установи Державного Ощадного Банку України.

Для отримання коштів за зазначеними договорами вкладникам необхідно звернутися до установ Ощадбанку з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення ФГВФО банку з ринку, але не більше 200 тис. гривень.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до Кредитпромбанку.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ 2 березня відніс «Кредитпромбанк» до категорії неплатоспроможних.

Коментарі
Додати коментар