До новин

Фонд гарантування шукає орендарів на нерухомість банків «Надра» та «Траст»

24 листопада, 2017
Банкрутство фінустанов
Фонд гарантування шукає орендарів на нерухомість банків «Надра» та «Траст»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має намір передати в оренду нерухомість, що перебуває у власності двох ПАТ - «КБ «Надра» та «Банк «Траст».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду.

Йдеться про нежитлові приміщення цокольного, першого та другого поверхів, загальною площею 2 294,2 м2. Територіально об’єкт знаходиться у центральній частині Києва – вул. Жилянська, 59. Орієнтовний строк дії договору оренди – до 02.06.2020 року з можливістю подальшої пролонгації.

Крім того, до 11 січня 2018 року включно Фонд гарантування приймає цінові пропозиції щодо оренди нежитлових офісних приміщень в Одесі (вул. Чорноморського козацтва, буд. 66/2), загальною площею 544 м2. Нерухомість перебуває на балансі ПАТ БАНК «ТРАСТ». Орієнтовний  строк дії договору оренди до 28.12.2018, з можливістю подальшої пролонгації.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Фонд гарантування оприлюднив реєстр об’єктів нерухомості, які планують передати в оренду. До переліку увійшли житлові та нежитлові приміщення, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків. Інформація в реєстрі обновлюється щотижня. Зараз у переліку – 600 об’єктів у різних областях України.

Коментарі
Додати коментар