До новин

На продаж виставили заміські будинки та земельні ділянки Родовід Банку

19 квітня, 2019
Банкрутство фінустанов
На продаж виставили заміські будинки та земельні ділянки Родовід Банку

Фонд гарантування виставив на торги через електронну торгову систему ProZrro.Продажі житловий будинок, 15 квартир та 18 земельних ділянок поблизу Києва, що перебувають на балансі неплатоспроможного Родовід Банку.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Будинки зведені на території котеджного поселення «Садок Вишневий», що розташоване за 5 км від столиці. А саме у с. Крюківщина, вул. Відрадна, вул. Грушева та вул. Тіниста.

Уся нерухомість перебуває на балансі АТ «Родовід Банк» та буде реалізована за «голландською моделлю» аукціону. Це дозволить Фонду гарантування виручити максимальну ринкову ціну, що буде визначена покупцями.

Квартири розміщені в таунхаусах, що складаються з 4-х будинків площею 215 м2 або 235 м2. Кожна квартира має свій окремий вихід на двір, місце для паркування і власну ділянку землі. Для будівництва застосована керамічна цегла, великі просторі кімнати з панорамними вікнами, стелі без скосів - 3 метри. Є окремий мансардний поверх. Навколо поселення ліс і за 500 метрів озеро. До будинків підведені комунікації.

Кожен потенційний покупець може переглянути документи на актив та безпосередньо оглянути майно.

Коментарі
Додати коментар