До новин

Головні події тижня

11 травня, 2019
Події
Головні події тижня

Інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація зібрав для вас найцікавіші новини цього тижня у сфері банкрутства.

Про доведення до банкрутства заводу "Океан"

У п'ятницю, 3 травня, Корабельний районний суд Миколаєва намагався приступити до розгляду кримінального провадження щодо доведення Миколаївського суднобудівного заводу "Океан" до банкрутства, однак заявлений відвід судді йому завадив.

Про чергове засідання арбітражних керуючих, що відбудеться 16 травня

16 травня 2019 року о 10-й годині у приміщенні Міністерства юстиції України відбудеться чергове засідання Дисциплінарної комісії арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів). Перелік фахівців професії, що запрошені на це засідання, дивіться за посиланням.

Про продаж майна ЗАЗу

Запорізький автомобілебудівний завод виставив на продаж своє майно, стартова ціна - близько 420 млн грн. "Окремо виділено майно підприємства-боржника ПрАТ" Запорізький автомобілебудівний завод "(код ЄДРПОУ 25480917), який виставляється для продажу на аукціоні у вигляді: об'єктів нежитлової нерухомості загальною площею 142,22 тисячі квадратних метрів, обладнання та пристосувань. Вартість - 419,36 млн грн в тому числі з ПДВ ", - йдеться в повідомленні.

Про збанкрутілий Дельта Банк

Фонд гарантування вкладів добився поновлення кримінального провадження відносно одного з колишніх ТОП-менеджерів неплатоспроможного АТ «Дельта Банк», який підозрюється у виведенні майже 50,63 млн доларів США.

Коментарі
Додати коментар