До новин

З реєстру викинули ще 4 страхові компанії

18 червня, 2019
Банкрутство фінустанов
З реєстру викинули ще 4 страхові компанії

Нацкомфінпослуг розпорядженнями від 11 червня 2019 року виключила чотири страхові компанії з Державного реєстру фінансових організацій і анулювала свідоцтва про їх реєстрацію.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на forinsurer.com.

Як зазначається, з держреєстру виключена інформація про ТДВ "СК "Грантсервіс" (Харків), ТДВ "СК "Оптима" (Київ), ТДВ "СК "Одрекс" (Одеса), ТДВ "СК" БВН Іншуренс" (Київ).

Нагадаємо, Нацкомфінпослуг в січні-квітні 2019 року анулювала ліцензії 27 страхових компаній і виключила з Державного реєстру фінансових організацій і анулювала свідоцтво про реєстрацію 16 страховиків.

Ліцензії на страхову діяльність втратили такі страхові компанії: «Агрополіс», «Солідарність», «Золотий вік», «Охорона-Життя», «Укргазпромполіс», «Укргазпромполіс- Життя», «Олві», «Центральна», «Престиж груп», «Макрос», «Банківська акціонерна страхова компанія» , «Європейський вибір», «Укрпромгарант», «Європейська страхова компанія», «Атлант», «Астра-Страхування», «Гала-СКД», «Інрезерв», «Злагода», «Оріана», «Траст Іншуранс», «Базис Гарант», «Еталон-поліс», «Мегаполіс», «Терен», «МСК «Захист Життя», «Агрогарант» і «Страховий поліс».

Коментарі
Додати коментар