До новин

ФГВФО продовжив виплати вкладникам збанкрутілого Діамантбанку

16 липня, 2019
Банкрутство фінустанов
ФГВФО продовжив виплати вкладникам збанкрутілого Діамантбанку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 11 липня погодив збільшення розміру часткового задоволення вимог кредиторів четвертої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «ДІАМАНТБАНК» на суму 75,619 млн грн, що становить у процентному співвідношенні 10% від загальної суми черги.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

У зв’язку з цим, уповноваженою особою Фонду на ліквідацію ПАТ «ДІАМАНТБАНК» продовжується часткове задоволення вимог четвертої черги кредиторів. Вимоги задовольняються пропорційно до суми вимог, що належать кожному кредитору однієї черги. Виплати здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів ПАТ «ДІАМАНТБАНК».

Таким чином, розмір часткового задоволення вимог кредиторів четвертої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «ДІАМАНТБАНК» збільшиться до 567 142 858,74 грн, що становить 75% від загальної суми акцептованих вимог кредиторів четвертої черги.

Коментарі
Додати коментар