До новин

Кандидат у нардепи виявився причетним до банкрутства банку "Хрещатик"

23 липня, 2019
Банкрутство фінустанов
Кандидат у нардепи виявився причетним до банкрутства банку "Хрещатик"

Кандидата у народні депутати від партії "Європейська солідарність" Олеся Маляревича, який балотується як самовисуванець по 214-му округу, звинуватили у причетності до банкрутства банку "Хрещатик".

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на КиевVласть.

У травні 2016 року Київрада створила тимчасову контрольну комісію з питань перевірки обставин, які призвели до віднесення ПАТ "КБ "Хрещатик" до категорії неплатоспроможних.

Депутат Київради Олесь Маляревич увійшов до складу ТКК та об’єктивно був причетний до банкрутства банку, де зберігалися гроші Київради та депозити киян. Члени ініціативної групи вкладників банку стверджували, що депутати, які входили до складу комісії, серед яких був і Маляревич, бойкотували засідання ТКК "по дзвінку".

Нагадаємо, що банк "Хрещатик", заснований в 1993 році, був одним з учасників соціального проекту Київської міської ради під назвою "Картка киянина". 2 червня 2016 року за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб НБУ прийняв рішення відкликати банківську ліцензію у ПАТ КБ "Хрещатик" та ліквідувати його.

Коментарі
Додати коментар