До новин

Вкладникам збанкрутілого Унікомбанку продовжили платити відшкодування

14 серпня, 2019
Банкрутство фінустанов
Вкладникам збанкрутілого Унікомбанку продовжили платити відшкодування

Продовжено часткове задоволення вимог кредиторів ПАТ «УНІКОМБАНК», включених до другої черги.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Таке рішення прийняла виконавча дирекція Фонду 8 серпня 2019.

Розмір часткового задоволення вимог кредиторів другої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «УНІКОМБАНК» збільшено на 225 тісяч гривень.

У зв’язку з цим, уповноваженою особою Фонду на ліквідацію ПАТ «УНІКОМБАНК» продовжується часткове задоволення вимог другої черги кредиторів.

Вимоги задовольняються пропорційно до суми вимог, що належать кожному кредитору однієї черги. Виплати здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів ПАТ «УНІКОМБАНК».

Таким чином, розмір часткового задоволення вимог кредиторів другої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «УНІКОМБАНК» збільшиться до 954 464,45 грн, що становить 52,36% від загальної суми акцептованих вимог кредиторів другої черги.

Зазначеним рішенням також погоджено здійснення задоволення кредиторських вимог 4 кредиторів на загальну суму 8 890,16 грн, що включені до другої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «УНІКОМБАНК», шляхом перерахування коштів на депозит нотаріусу.

Коментарі
Додати коментар