До новин

Звільнили голову правління RwS Банку

30 січня, 2020
Банкрутство фінустанов
Звільнили голову правління RwS Банку

24 січня наглядова рада РВС Банку прийняла рішення про припинення повноважень голови правління Олександра Стецюка, який володіє 99% акцій фінустанови, з 27 січня за згодою сторін.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» із посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням банку в системі розкриття інформації НКЦПФР, в.о. голови правління РВС Банку наглядова рада призначила заступника голови правління Оксану Котляревську.

Упродовж останніх п`яти років Котляревська працювала радником голови правління РВС Банку, директором департаменту цінних паперів і депозитарної діяльності та департаменту клієнтської підтримки Дельта Банку, директором департаменту розвитку роздрібного бізнесу банку "Контракт", а також радником голови Державної судової адміністрації України.

Як повідомлялося, на зборах акціонерів РВС Банку, яке відбудеться 27 лютого, планується розгляд питання про призначення екс-народного депутата Руслана Демчака на посаду голови наглядової ради фінустанови замість Ірини Гаврильчук.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 26 серпня 2015 року продав для ТОВ "УБГ" (з корпорації UBG) перехідний РВС Банк, який був створений на базі неплатоспроможного Омега Банку.

НБУ на початку листопада 2016 року скасував статус перехідного для РВС Банку, затвердив його статут і видав повну банківську ліцензію.

У серпні 2018 року 100% акцій РВС Банку перейшло від УБГ безпосередньо до Стецюка, а в грудні 2019 року Демчак купив менше 1% акцій РВС Банку.

За даними НБУ, на 1 жовтня 2019 року за розміром чистих активів РВС Банк займав 56-е місце (1,049 млрд грн) серед 76 діючих банків.

Коментарі
Додати коментар