До новин

ФГВФО зробив важливе оголошення стосовно неплатоспроможного ВТБ Банку

09 квітня, 2020
Банкрутство фінустанов
ФГВФО зробив важливе оголошення стосовно неплатоспроможного ВТБ Банку

Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 2 квітня погоджено збільшення розміру часткового задоволення вимог кредиторів четвертої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ВТБ БАНКУ на суму 64,4 млн грн.

Це становить у процентному співвідношенні 10% від загальної суми черги, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на пресслужбу Фонду.

У зв’язку з цим, ліквідатор фінустанови продовжує процес задоволення вимог четвертої черги кредиторів. В результаті, розмір задоволення вимог кредиторів четвертої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів АТ «ВТБ БАНК» збільшиться до 644,34 грн, що становить 100% від загальної суми четвертої черги.

Водночас, відповідно до зазначеного рішення після повного розрахунку із кредиторами АТ «ВТБ БАНК», включених до четвертої черги, погоджено задоволення вимог кредиторів шостої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів АТ «ВТБ БАНК» на суму 1,65 млн грн.

Виплати здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів АТ «ВТБ БАНК» до повного погашення заборгованості.

Коментарі
Додати коментар