До новин

Фонд гарантування попередив вкладників банку «Аркада» про термін, що скоро спливає

19 жовтня, 2020
Банкрутство фінустанов
Фонд гарантування попередив вкладників банку «Аркада» про термін, що скоро спливає

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб звертає увагу вкладників АТ АКБ «АРКАДА», які мали на рахунках кошти понад гарантовану суму 200 000 грн, а також інших кредиторів на те, що їх вимоги до банку приймаються до 30 жовтня 2020 року включно.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу ФГВФО.

Заявити кредиторські вимоги у визначений термін можуть юридичні та фізичні особи, які мають документально підтверджені вимоги до банку щодо його зобов’язань.

На підставі поданих заяв та документів уповноваженою особою Фонду на ліквідацію банку «АРКАДА» буде сформовано реєстр вимог кредиторів, вимоги кожного кредитора будуть віднесені до певної черги погашення, що визначена законодавством.

Після затвердження Фондом реєстру акцептованих вимог кредиторів відповідну інформацію буде розміщено на сайтах Фонду та банку «АРКАДА», а також у приміщеннях банку.

Задоволення вимог кредиторів банку здійснюється за рахунок коштів, отриманих у результаті реалізації майна банку та у черговості, визначеній Законом «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб». Зокрема, вимоги вкладників 200+ задовольняються у четверту чергу.

Коментарі
Додати коментар