До новин

Фонд гарантування планує в березні почати серію аукціонів з продажу активів «Аркади»

15 лютого, 2021
Банкрутство фінустанов
Фонд гарантування планує в березні почати серію аукціонів з продажу активів «Аркади»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує в березні 2021 року почати серію електронних аукціонів з продажу активів АТ АКБ «АРКАДА», що перебуває у ліквідації.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу ФГВФО.

Зокрема, упродовж кількох місяців на торги будуть виставлені 34 земельні ділянки під Києвом – у містах Буча та Бровари, а також у селищі Михайлівка-Рубежівка, яке входить до складу Києво-Святошинського району Київської області.

«Ми очікуємо, що ці земельні ділянки зацікавлять широке коло потенційних покупців, оскільки вони є привабливими об’єктами інвестування, особливо для компаній зі сфери будівництва житлової та комерційної нерухомості, аграрного сектора та для приватних інвесторів. Також на продаж будуть виставлені інші активи банку, купівля яких може стати вигідним вкладанням коштів як для юридичних, так і фізичних осіб», - прокоментував директор департаменту консолідованого продажу активів Фонду Олександр Кульчицький.

Інформація про активи банку «АРКАДА», які будуть виставлені на аукціони, уже розміщена у віртуальній кімнаті даних Фонду. Запрошуємо потенційних покупців попередньо ознайомитися з активами. Алгоритм доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням. Також детальний опис активів можна отримати безпосередньо в банку «АРКАДА».

Аукціони з продажу активів проходитимуть на електронному майданчику «Prozorro.Продажі», за відкритою і прозорою процедурою. Нагадаємо, що основний принцип Фонду при реалізації майна збанкрутілих банків – «усі бачать усе», тобто повна прозорість на всіх етапах продажу активів. Запрошуємо взяти участь у торгах фізичних та юридичних осіб. Кожен бажаючий може зареєструватися на аукціон і позмагатися за цікавий для нього актив. Переможцем аукціону стане той, хто запропонує найвищу ціну за лот.

Дати аукціонів будуть додатково розміщені на сайті Фонду.

Коментарі
Додати коментар