До новин

На Дніпропетровщині оголосили підозру 4 експосадовцям банку за привласнення 86 мільйонів

14 травня, 2021
Банкрутство фінустанов
На Дніпропетровщині оголосили підозру 4 експосадовцям банку за привласнення 86 мільйонів

Зловмисники внесли в офіційні документи неправдиві відомості та вивели з банківської системи кошти вкладників, які в подальшому привласнили.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» з посиланням на управління комунікації Національної поліції України.

Поліцейські викрили чотирьох  колишніх керівників банку.  Зловмисники внесли в офіційні документи завідома неправдиві відомості та вивели із банківської системи 86 мільйонів гривень вкладників фінансової установи, які в подальшому привласнили.

Поліцейські провели низку санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів та в офісних приміщеннях. В результаті було вилучено документацію та комп’ютерну техніку, в якій міститься інформація, що підтверджує причетність підозрюваних до злочину.

Наразі всім фігурантам повідомлено про підозру за кримінальними статтями «Шахрайство», «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та «Службове підроблення».

Двом зловмисникам суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, іншим двом – особисті зобов’язання. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Коментарі
Додати коментар