До новин

Фонд гарантування готується працювати в режимі 24/7

07 жовтня, 2021
Банкрутство фінустанов
Фонд гарантування готується працювати в режимі 24/7

Фонд гарантування вкладів фізосіб розробляє портал «Фонд 24/7». Це інструмент, який працюватиме цілодобово сім днів на тиждень.

Про це розповіла у блозі на "Ліга.net" заступник директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Наталія Рудуха, передає інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація».

«Наша мета зробити так, аби людина могла отримати ту чи іншу інформацію, яка її цікавить, без відвідування Фонду чи банку, дзвінків, особистих консультацій тощо.

Яким ми бачимо функціонал нового порталу? Перше – надання повної інформації за кредитами та рахунками в неплатоспроможних банках. Друге – можливість подання офіційних звернень та отримання відповідей на них. Третє – отримання необхідних від Фонду чи неплатоспроможних банків довідок. Крім того, новий портал має зробити ще зручнішим процес отримання гарантованого відшкодування вкладниками», - каже вона. 

За словами Радухи, сьогодні Фонд гарантування вкладів ставить перед собою одразу кілька  завдань. Серед основних – не допустити повторення кризових явищ в банківській системі та бути фундаментом для розвитку та надійним тилом фінансової системи, гарантуючи збереження заощаджень українців. А також бути зручним та доступним сервісом для клієнтів банків, які виводяться з ринку.

Коментарі
Додати коментар