До статей

Руслан Бандуристий: Ми єдині у бажанні відстояти незалежність та авторитет нашої професії

18 лютого, 2021
Думки
Руслан Бандуристий: Ми єдині у бажанні відстояти незалежність та авторитет нашої професії

Член Ради арбітражних керуючих міста Києва Руслан Бандуристий в ексклюзивному коментарі інформаційному порталу «Банкрутство & Ліквідація» розказав про успіхи їхньої команди у першій рік існування.

Особисто я оцінюю наш перший рік як надзвичайно ефективний. Будучи історично першим складом із регіональних рад Рада арбітражних керуючих міста Києва, фактично  першою стала на шлях створення ефективного самоврядування в професії арбітражних керуючих на регіональному рівні. Насправді, реальна робота почалася не на етапі формування органів самоврядування професії, а одразу після створення та обрання складу Ради, коли перед нами безпосередньо постали питання організації роботи, механізму розгляду питань та віднайдення виважених рішень. Всі без виключень питання, які так чи інакше постають перед нами є новими для нас та професійного середовища. Розуміючи важливість поставлених перед нами завдань, якими в першу чергу є розвиток професії арбітражних керуючих і захист професійних прав членів спільноти, кожне без виключення питання знаходить у нас жваве обговорення і спільний пошук найбільш ефективного і справедливого рішення. І я певен, що такі рішення приймаються нашою Радою швидко, ефективно і, водночас, виважено саме завдяки згуртованості і спільному розумінню нашої мети.

Гучно заявивши про себе під час створення саморегулівної організації та органів професійного самоврядування, спільнота арбітражних керуючих зробила надзвичайно важливий і стрімкий крок у своєму розвитку, але і, водночас, поставила перед собою нові амбітні завдання та виклики. Наразі залишаються невирішеними численні питання забезпечення організації і функціонування Асоціації та досі дискутуються питання розподілу повноважень професійного самоврядування арбітражних керуючих та шляхів його ефективного виконання. Але, як вода точить камінь, так і наша спільнота загалом і Рада зокрема, маючи за плечима вже рік плідної роботи, крок за кроком продовжують свій шлях із розбудови Національної асоціації арбітражних керуючих, і, певен, віднайдуть найбільш ефективні і виважені рішення щодо всіх питань, які постануть перед нами найближчого року.

Хочеться висловити  не тільки побажання, а й в першу чергу вдячність колегам по Раді та й всій спільноті арбітражних керуючих міста  Києва, за всі спільно докладені за останній рік зусилля, маленькі перемоги та єдність в бажанні відстояти незалежність та авторитет нашої професії. І, звісно ж, бажаю нам всім натхнення і мудрості в досягненні спільної мети побудови ефективної самоврядної організації арбітражних керуючих.

Коментарі
Додати коментар