До новин

Запорізький автозавод продасть невиробниче майно

07 травня, 2019
Санація
Запорізький автозавод продасть невиробниче майно

Керівництво Запорізького автозаводу все ще сподівається відновити виробництво в рамках санації. А продають вторинні активи.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу корпорації "УкрАВТО", власника Запорізького автомобілебудівного заводу.

"На виконання плану санації Запорізького автомобілебудівного заводу частина заставного майна, яке не задіяне у виробництві, буде реалізована з аукціону", - йдеться у прес-релізі.

У корпорації заявили, що “в рамках реалізації комплексу заходів з відновлення платоспроможності єдиного в галузі підприємства, що володіє повним циклом виробництва автомобілів, частина його майна, що не задіяне в головних виробничих циклах (зварювання, фарбування, збирання), виставлена на продаж”.

На підприємстві пояснюють, що таким правом скористався один з заставних кредиторів підприємства.

“Задля того, щоб погасити вимоги за кредитними зобов’язаннями, частина майна підприємства буде реалізована через відкритий аукціон. Організатором аукціону виступить Центральна універсальна товарна біржа, яка володіє необхідним досвідом проведення торгів”, - йдеться в повідомленні.

Коментарі
Додати коментар