До новин

Ярославський подумує відродити "Металіст"

06 листопада, 2019
Санація
Ярославський подумує відродити "Металіст"

Експрезидент ФК "Металіст" Олександр Ярославський каже, що активно займається питаннями навколофутбольних аспектів, які пов'язані з банкрутством "Металіста".

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на його інтерв’ю для "Інтерфакс-Україна".

«Футбол не закрита тема для мене. Якщо вийде повернути бренд збанкрутілого "Металіста". Процедура банкрутства йде, але їй заважають різні навколофутбольні люди, скажімо так. Інфраструктуру побудував я в свій час, змушений був від неї як би "піти", а зараз нею користуються, "пиляють", тому банкрутство невигідно тим, хто крутиться навколо цього», - каже він.

Як відомо, Ярославський володів "Металістом" з 2005-го по 2012 рік. З 2006-го по 2011 рік "Металіст" займав треті місця в УПЛ при Ярославському, а в чемпіонаті 2012/13 піднявся на другу сходинку. У 2012-му Ярославський продав "Металіст" Сергію Курченку.

У липні 2016 року ФК "Металіст" був виключений з УПЛ за борги, після чого на його базі Курченко створив СК "Металіст", який в той сезон зайняв останнє місце в чемпіонаті Харківської області, а потім припинив існування.

У серпні 2016 року група фанатів клубу, бізнесменів і футбольних діячів створила команду "Металіст 1925" яка зараз виступає у Першій лізі.

Коментарі
Додати коментар