До новин

Завод "Океан" буде нарощувати обсяги виробництва – власник

23 березня, 2021
Санація
Завод "Океан" буде нарощувати обсяги виробництва – власник

Суднобудівний завод "Океан" нарощуватиме обсяги виробництва і має намір зайняти лідируючі позиції в галузі.

Про це власник заводу Василь Капацина написав у Facebook, повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація».

"Минулого року ми остаточно відстояли законне право на завод "Океан". Ми відроджували виробництво і диверсифікували напрямки діяльності, щоб зберегти основний профіль підприємства, робочі місця і модернізувати технології. Сьогодні я ставлю перед командою "Океану" нові завдання: нарощування обсягів виробництва і повернення лідируючих позицій в галузі", - наголосив Капацина.

За його словами, на заводі "Океан" створений новий керівний орган - наглядова рада, на який покладено завдання стратегічного планування, розвиток міжнародних відносин, залучення інвестицій, а також партнерських програм. Головою наглядової ради призначений Віктор Цоклан.

Найближчим часом наглядова рада зосередиться на стратегії розвитку, зовнішньоекономічній діяльності та на забезпеченні державно-приватного партнерства в оборонній галузі.

"Також я радий повідомити, що генеральним директором Океану призначений Сергій Гурський - корабел нового покоління. Я вірю, що досвід і енергія Сергія Васильовича повернуть "Океан" на лідерські позиції. Я залишаюся головним інвестором заводу "Океан" - найбільшого суднобудівного підприємства України", - зазначив власник.

Коментарі
Додати коментар