До новин

Головні події тижня

24 травня, 2019
Події
Головні події тижня

Інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація зібрав для вас найцікавіші новини цього тижня у сфері банкрутства.

Прем’єра фільму «Кодекс України з процедур банкрутства: як це було»

Вперше в Україні за підтримки нашого інформаційного ресурсу реалізовано унікальний проект – знято фільм-інтерв’ю про те, як народжувався доленосний для країни Кодекс з процедур банкрутства.

Про ліквідовані банки

15 травня Фонд гарантування вкладів фізосіб завершив ліквідацію Терра Банку. 16 травня 2019 року було завершено ліквідацію КБ «Стандарт». Крім того, держава ліквідувала фінустанову олігарха-втікача Сергія Курченка – Реал Банк.

Про звернення нардепів до арбітражних керуючих

Народні депутати України, автори Кодексу з процедур банкрутства України звернулися до професійної спільноти арбітражних керуючих із закликом створити міжінституційний майданчик.

Про міжнародну конференцію

Представники Фонду гарантування вкладів взяли участь у конференції «Розробка нової нормативно-правової бази врегулювання неплатоспроможності банків в Україні», що відбулась у Києві. Захід організував Консультаційний центр Світового банку з питань фінансового сектору у Відні (FinSAC) за підтримки уряду Швеції.

Рішення суду у справі боргів проблемного ОПЗ

Київський апеляційний суд визнав і надав дозвіл на виконання рішення Стокгольмського арбітражу про стягнення понад 250 мільйонів доларів з ПАТ "Одеський припортовий завод" на користь Ostchem Holding Limited Дмитра Фірташа за поставки газу.

Коментарі
Додати коментар