До новин

Головні події тижня

19 квітня, 2019
Події
Головні події тижня

Інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація зібрав для вас найцікавіші новини цього тижня у сфері банкрутства.

Порошенко підписав Кодекс з процедур банкрутства

На зустрічі «Діалог влади та бізнесу» в Києві президент Петро Порошенко нарешті підписав Кодекс з процедур банкрутства. Чиновники, юристи, депутати та інші фахівці з великою радістю сприйняли новину про те, що президент Петро Порошенко нарешті підписав Кодекс з процедур банкрутства, ухвалений парламентом ще у жовтні 2018 року.

Сергій Боярчуков, голова Комітету з питань банкрутства Асоціації адвокатів України в ексклюзивному коментарі інформаційному порталу «Банкрутство & Ліквідація» прокоментував підписання президентом Кодексу з процедур банкрутства.

ВС пояснив, чи може Фонд гарантування позиватися до колишніх керівників банків-банкрутів

Верховний суд 8 квітня відмовився відкривати касаційне провадження за касаційною скаргою Фонду гарантування вкладів на ухвалу Госпсуду м. Києва від 06.12.2018 та постанову Північного апеляційного госпсуду від 12.02.2019 (в справі №910/16336/18), якими Фонду було повернуто його позов до частини колишніх акціонерів і топ-менеджерів банку «Надра» про відшкодування шкоди в розмірі 10 млрд грн.

Снація ЗАЗу

Госпсуд Запорізької області 11 березня виніс рішення про санацію АТ «Запорізький автомобілебудівний завод» в рамках порушеної в кінці минулого року справи про банкрутство. Про це повідомляється в системі розкриття інформації НКЦПФР.

Коментарі
Додати коментар